kaasfondue_featured_image

Een unieke en eigen ontwikkeling is L’Originale “Broodje Kaasfondue” Een uitgehold broodje met zelfgemaakte kaasfondue van “de Fransoos”, stukjes brood en een vorkje.

Het idee voor dit product is ontstaan tijdens de kerstmarkt in 2014 en is nu uitgewerkt tot een uitgewerkt product dat zowel thuis in eigen kring als in de vorm van een catering concept tijdens grotere bijeenkomsten voor een culinaire verassing zal zorgen.

Het geheim van het broodje kaasfondue zit ‘m in de luchtigheid van de kaas en het recept van het broodje. Krokant van buiten, heerlijk zacht van binnen en als ie op is eigenlijk best trek in nog een broodje…

Het broodje kaasfondue wordt in verschillende maten gemaakt. Als grotere (lunch of diner) bol maar ook als mini bolletje als alternatief naast de eeuwige bitterbal…

We staan gedurende het hele jaar met onze “gourmet chalet” op diverse culinaire evenementen in de regio om iedereen kennis te laten maken met het Broodje Kaasfondue van “de Fransoos”!

Maar ook voor uw besloten feest of bedrijfsevenement kunt u de “Gourmet Chalet” inzetten om uw gasten te verwennen met het broodje kaasfondue en andere franse specialiteiten.

Een borrel of kleine bijeenkomst? Wij verzorgen voor u een compleet pakket met wijn, fris, broodjes kaasfondue, stokbrood, kazen en Saucisson. Uitpakken, opwarmen neerzetten en borrelen.

Santé