Wijn

Wat zou een Franse kaas- en delicatessenwinkel zijn zonder wijn? De meeste wijnen in onze Franse selectie heb ik zelf ingekocht in Frankrijk. Met enige regelmaat reis ik af naar mijn geboortestreek Lot-en-Garonne. Dit ligt in het zuidwesten (sud-ouest) van Frankrijk, dat meteen bekend staat om zijn mooie wijnen. De Lot en de Garonne zijn twee rivieren die door deze prachtige en heuvelachtige streek stromen.

Kom wijn proeven

Enkele keren per jaar organiseert De Fransoos een wijnproeverij. Deze mag u niet missen! De wijnen worden met zorg gekozen. De ambiance is bijzonder gezellig, u waant zich in een Franse wijnkelder. Ik vertel alles over de soort wijn, de druiven en de herkomst. Uiteraard is de avond heerlijk verzorgd met allerhande lekkernij. U bent tenslotte te gast bij De Fransoos.
Bestellen kan heel eenvoudig bij De Fransoos, uw wijn wordt bij u thuis afgeleverd.

Wijn uit de Cahors

Ik koop wijnen in de Cahors, het oudste wijngebied van Frankrijk. Ook ken ik de beste adresjes in de Jura en Savoie, gebieden die meer naar noordoosten van Frankrijk liggen. Zoekt u een speciale Franse wijn? Vraag mij om advies, ik ben meer dan bereid u te helpen.

Loop gerust eens binnen en bekijk onze wijnkasten. Ons assortiment wordt regelmatig aangepast, vaak seizoensgebonden. Zo vindt u steeds weer heerlijke nieuwe wijnen.