Patisserie et Vienoiserie

Er gaat niets boven Franse luxe broodjes, gebakjes en overheerlijke taartjes. Met chocolade, rozijnen of fruit. Heerlijk zoet en fris, net uit de oven. Lekker bij een café au lait of un thé. Alsof u in Frankrijk bent! Wij verkopen in het weekeinde gebak en patisserie van een meesterbakker Boulanger Patissier. Net als het ruime assortiment brood, verkopen wij zijn assortiment gebak en patisserie exclusief in Leiden.
Frans gebak zijn eigenlijk luxe broodjes, die zowel als ontbijt of snack te nuttigen zijn. Denk hierbij aan pain-aux-raisins, pain au chocolat, croissant en croissant aux amandes.

Patisserie is een vak op zich en staat in hoog aanzien in de Franse gastronomie. Het is een ware kunst hoe de top patissiers taarten, koekjes en cakejes maken. Een feest voor het oog, want meestal zijn het ware kunstwerken. En natuurlijk ook een feest om te eten. Heerlijk. Kies bij De Fransoos uw lievelingspatisserie uit: éclair au chocolat, au café, à la vanille, tarte au citron, tarte aux pommes, tarte aux fraises, tarte au chocolat, tarte tatin, millesfeuilles, fraisier, charlotte en meringues. Ons assortiment kan variëren afhankelijk van het seizoen. Kom zelf genieten van al dit lekkers bij “de Fransoos” in Leiden.