Vleeswaren, Paté en worst

De Fransoos kaas en delicatessen biedt u een bijzonder ruime keuze in verse vleeswaren, patés en worsten. Alles even lekker en kwalitatief uitstekend. Wij snijden uw bestelling altijd vers voor u af. In onze vitrine ligt een keur aan specialiteiten uit Frankrijk, Spanje, Italië, België en Nederland. Wat dacht u van Jambon de Bayonne, Filet d’Ardenne, Jamon Iberico, Filet Parma of Coburger? U ziet, u kunt bij ons uit vele soorten kiezen.

Een specialiteit van De Fransoos is onze huisgemaakte rosbief. Iedere dag braad ik de rosbief zelf. Geloof mij: er gaat niets boven zelfgebraden verse rosbief! Kom eens langs bij De Fransoos en proef het zelf.

Paté

De Belgische patés zijn ambachtelijk bereid en komen uit Wallonië, België. Geniet van de rijke smaak van lever (kalfs-, runder- of varkenslever) aangevuld met allerhande ingrediënten, zoals kruiden, bessen en specerijen. Een goede paté maken is en blijft een waar ambacht. In het wildseizoen hebben wij verschillende wildpatés in ons assortiment.

Worsten

Heerlijk bij de borrel, als snack of op brood: gedroogde worst. Ook voor de echte saucisson komt u naar De Fransoos. Ons worstassortiment bestaat uit een reeks van gedroogde worsten bijvoorbeeld met knoflook, Provençaalse kruiden, hazelnoten, bleu d’Auvergne en truffel. Wij verkopen ook de overheerlijke sausisse de Morteau. Dit is een heerlijk sappige en smaakvolle rookworst die van oorsprong uit het Franse dorpje Morteau komt.