Bienvenue bij De Fransoos!

Ik ben Ed Chavernac, geboren en getogen in de Lot-en-Garonne, Frankrijk. Sinds september 2011 ben ik de trotse eigenaar van De Fransoos. Een Franse oase midden in Leiden, met een ruim assortiment verse en authentieke Franse producten. Aangevuld met exclusieve Mediterraanse  delicatessen, Hollandse kaas vers van ’t mes en een ruime keuze in belegde broodjes.

Ik deel met u graag mijn liefde voor mijn geboorteland Frankrijk. Dankzij mijn ruime ervaring in de keuken – ik ben chef-kok van beroep – kan ik u veel vertellen over de prachtige producten die ik verkoop.

900
Mijn passie is om u een zo uitgebreid mogelijk assortiment typisch Franse en Mediterraanse delicatessen aan te bieden. Denkt u aan verse Franse kaasjes, heerlijke vleeswaren, patés en worsten, een ruime keuze in wijnen en zelfgebrande noten. Op vrijdag en zaterdag verkoop ik bovendien overheerlijk brood van een echte Franse bakker.

Ik reis regelmatig af naar mijn geboortestreek waar ik de mooiste producten kan kiezen en inkopen. Zoals de populaire confit de canard. Bon! Ik nodig u graag uit in mijn winkel aan de Doezastraat in Leiden. Ruik, proef, voel en zie dit kleine stukje Frankrijk zelf!

onderschrift_ed